BİLGİ İÇİN

523 kişilik iki katlı konferans salonu,
300 kişilik iki ayrı yemekhane,
200 kişilik öğrenci kantini,
kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu bulunmaktadır.
Neden Tercih Etmeliyim?
Sınav
Başarısı

MEB Liseye Geçiş sınavı ve YGS/LYS sınavlarında yerleşme oranı yüksektir.

Sistemi

İSTEK Okulları yüksek burs olanakları sunan okullardan biridir.

Atatürk
İlkeleri

Kuruluşundan bu yana Atatürk ilke ve devrimlerine bağlıdır.

İstanbul'da
8 Kampüs

İstanbul’u çevreleyen 8 ayrı kampüs, birbirinden özel olanaklara sahiptir.

İstek Okulları
Tanıtım Filmi

Eğitim Ayrıcalıklarımız
İSTEK Okulları’nda Çift Dilli Eğitim başladı…
Öğrencilerimiz İngilizceyi sadece ders olarak değil; aynı zamanda gün boyunca sürekli kullanarak öğrenecekler. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılından itibaren anaokulu 5, 6 yaş gruplarımızda ve ilkokul 1. sınıfta Çift Dilli Eğitim programı uygulanacak. Çocuklarımız haftada 24 saat yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleri ile birlikte olacaklar.

Amacımız öğrencilerimizin sınıf dışında günlük yaşamlarının her anında İngilizce’yi kullanabilmeleri, hayatlarının bir parçası olarak kabul etmeleri ve öğrendikleri kavramları her iki dilde de bütünsel olarak kavrayabilmeleridir.
Sosyal Olanaklar
İSTEK Okulları, açık ve kapalı spor alanları, yarı olimpik yüzme havuzları, donanımlı laboratuvarları, zengin kütüphaneleri ve eğitim teknolojisinin son yeniliklerine göre donatılmış çağdaş eğitim alanlarıyla güvenli ve mutlu kampüs ortamlarına sahiptir.

İSTEK Okulları’nda, her yaş seviyesinde öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun olarak seçebilecekleri, farklı alanlarda 100’den fazla öğrenci kulübü vardır.
Uluslararası Proje ve
İşbirlikleri
3-12 yaş aralığındaki çocuklar için, uluslararası bilince sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyenPYP (İlk Yıllar Programı), dünyadaki üniversitelerin genelinde üniversiteye girmek için uygun bir yeterlilik olarak tanımlanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı, dünya insanı yetiştirmek üzere geniş bir katılım ve çeşitlilik sağlanarak sürdürülen ESN Öğrenci Değişim Programı, Birleşmiş Milletler’in bir simülasyonu olan konferansların yer aldığı MUN (Model Birleşmiş Milletler), 100’den fazla ülkede milyonlarca gencin dahil olduğu, kişisel gelişim odaklı Edinburgh Uluslararası Gençlik Ödülü Programı, fen ve matematiği, ilgi çekici ve eğlenceli etkinliklerle sevdirmeyi ve uygulamaya dayalı olarak öğretmeyi hedefleyen GEMS Programı İstek Okulları’nda bulunan uluslararası projelerdendir.
Etüt ve Ek Çalışmalar
İSTEK Okulları’nda ders dışında hazırlanan etüt programları ve ek çalışmalar ile dersi kaçıran, anlamayan, eksik ya da yanlış öğrenen öğrenci kalmıyor. Hafta içi her gün saat 15.40 ile 17.00 saatleri arasında öğrencilerimiz öğretmenlerinden desteğe ihtiyaçları olan her konuda etüt alabilirler. Ayrıca hafta sonlarında; 7. ve 8. sınıflar için ek MEB Liseye Geçiş Sınavı çalışmaları, 5. sınıflar için yoğun İngilizce programımızı destekleyen çalışmalar, 11. ve 12. sınıflar için YGS ve LYS sınavlarına yönelik çalışmalar, 8, 11 ve 12. sınıflar için sessiz soru çözümü etütleri yapılmaktadır. Akademik programlarımızın içine entegre ettiğimiz çalışmaların yanı sıra tüm sınavlar için ek dersler yapılır. Konusunda uzman öğretmenlerle soru çözümleri ve denemeler gerçekleştirilir.
Öğrenim Hedeflerimiz

Eğitim Felsefemiz
Geleceğe Hazır Bireyler
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;

Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Öğrenmeyi seven, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Uluslararası Standartlarda Eğitim
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkları önemsemeyen bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak,

Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Sorularla İstek

İstek Okulları Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2017
İstek, veli bilgilerini yasal bir zorunluluk olmadığı sürece üçüncü şahıs veya kurumlarla paylaşmamaktadır.

<%-- --%>